Zorgverleners willen
zorg verbeteren

Welkom in het 'post-verplichting' tijdperk

Zinvol meten

Zorgverleners willen zorg verbeteren. In de zorg waren tevredenheidsmetingen voorheen verplicht. Meten omdat het moet. Zorgverleners en accreditatiepartijen schreven metingen voor. Dan moest je als zorgverlener meten, maar kon je vrijwel niets met de uitkomsten.

Aan verplichtingen moet je je soms gewoon houden. Daarom zijn wij destijds kostenloze CQI metingen aan gaan bieden. De verplichting bestaat nu niet meer. Zorgverleners willen zorg verbeteren. Nu zelfstandig, zonder verplichting.

Zorg verbeteren

Natuurlijk werken wij bij voorkeur voor zorgverleners die iets willen bereiken. Die willen weten wat de patiënt belangrijk vindt. Om de kwaliteit van hun zorg en de tevredenheid van patiënten te verbeteren.

Daarom helpen we zorgpartijen nu met slimme metingen. We hebben een aantal eigen producten voor de zorg ontwikkeld. Korte vragenlijsten die snel zinvolle informatie opleveren.

Die vragen maken we op basis van wat je als zorgverlener wil weten. Niet wat een verzekeraar of instituut wil weten. Daardoor heb je ook echt iets aan de uitkomst.

Slim onderzoek

Wij verzorgen deze onderzoeken van begin tot eind. We maken vragenlijsten, sturen triggers en leveren rapporten die zo overzichtelijk zijn dat iedereen ze begrijpt. En belangrijker: dat ze leiden tot actie.

Actiegericht verbeteren

Zo wordt onderzoeken iets waar je je niet meer druk over hoeft te maken. Sterker nog, het worden metingen waar de organisatie zelf beter van wordt. Daarom moet je willen weten wat je cliënten of patiënten écht willen. En dat kan je meten.

Die vragenlijsten en handige rapporten maken we bijvoorbeeld voor deze onderzoeken.

onderzoeken in de zorg

Patiënt- en cliënttevredenheid

  • Zijn alle patiënten tevreden. En belangrijker: waarom?
  • Voldoet je organisatie aan alle inkoop- en accreditatievoorwaarden?

 

Behoeftenonderzoek

  • Welke behoeften en vragen hebben patiënten?
  • Hoe gaan zorgverleners om met die vragen en behoeften?

 

Medewerkerstevredenheid

  • Zijn de zorgverleners tevreden?
  • Komen ze in de praktijk ook echt tot zorg verlenen?

 

Vaardighedenonderzoek

  • Wat is het risico op medische fouten?
  • Kennen de zorgverleners de veiligheidsprocedures?

jullie willen zorg verbeteren

Kunnen wij jullie helpen? Neem dan contact op, we denken graag met jullie mee.