Wat is modern
klanttevredenheidsonderzoek?

voor een 9+ organisatie

KTO

met relatiecheck

Vanaf € 100,- per maand voor slimme ondernemingen

Wat is modern klanttevredenheidsonderzoek? Tevredenheid kan passief zijn. “Het product is okee. Het voldoet aan mijn behoefte”.

Of (enthousiaster): “De dienstverlening overtreft mijn verwachtingen!

Of beter nog: “Ik wil het iedereen aanraden.” En precies dat wil je bereiken. Actieve tevredenheid.

Wat is modern klanttevredenheidsonderzoek?

De kunst, voor jou als ondernemer of marketeer, is om de actieve tevredenheid te vergroten en te benutten. Hoe kan je klanttevredenheid verbeteren? Amplixs kan je daarbij helpen. Wat is modern klanttevredenheidsonderzoek?

Klanttevredenheid meten en verbeteren

Niet denken dat klanttevredenheid onderzoeken voor jullie onbelangrijk is. Het is basisfout nummer 1 in ondernemen om veel aandacht te geven aan het werven van nieuwe klanten en weinig aandacht aan bestaande klanten. Zonde. Je kan veel van hen leren. Sta je daar open voor? Je krijgt er een klant voor terug die jou actief wil aanbevelen in zijn/haar netwerk.

Loyale klanten

Het werven van nieuwe klanten kost veel geld. Vaste klanten, daar heb je als bedrijf veel meer aan. Helemaal mooi wordt het als klanten zo enthousiast zijn dat zij reclame voor je maken. Klanten die positief spreken over een bedrijf hebben een grote impact op het succes van een bedrijf. En als klanten negatief over je spreken, doen ze dat niet een keer maar vaker. Met enorme schade. Je kan weer opnieuw beginnen met je marketing.

Klant centraal

Elke klant kent minimaal één potentiële klant die goed bij jullie past. Als hij die persoon over jullie organisatie vertelt, zou je het een ‘ambassadeur’ kunnen noemen. Zo’n ambassadeur is de kortste weg naar een verdubbeling van het aantal klanten. Overtuigend en kosteloos. Goede verhalen vertelt door een objectieve verteller. Stel daarom de klant centraal, niet ‘het systeem’ (zoals te vaak gebeurt). Denk aan de NPS filosofie.

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK + RELATIECHECK

Belangrijkste punten

  • Schept kansen om klanten te behouden
  • Haalt boven water wat in een gesprek ongezegd blijft
  • Klanttevredenheid meten beschermt tegen onverwachte ontevredenheid van de klant
  • Signaleert de belangrijkste ontwikkelpunten voor de organisatie
  • Starten vanaf € 100,- per maand (€ 1.200,- per jaar)

onze visie

Met plezier laten wij jou zien wat we voor jullie organisatie kunnen doen.

Meer weten over onze visie op klanttevredenheid en de meetoplossingen waarmee we jullie bedrijf vooruit kunnen helpen?