Wat is de meerwaarde
van Amplixs?

Wij gaan voor super service in survey's

Wij geloven dat techniek veel voor mensen kan doen. Maar robotwerk is voor robots. Daar omheen heb je mensen nodig die goed weten wat de ‘machines’ doen. Die zo fouten voorkomen en zorgen dat mensen krijgen waar ze op hopen. En liefst een beetje meer dan dat. Want sexy software is leuk. Maar niet altijd handig in het gebruik.

Service in survey’s

Wij zien een grote meerwaarde in service. Wij zien software als een service, als dienstverlening. Al lang voordat ‘software-as-a-service’ een term werd, kozen wij er voor om onze organisatie te zien als een restaurant.

Als jouw vaste restaurant, waar je graag bij het raam zit of juist niet. De plek waar je mag vertellen waar je zin in hebt of dat je eigenlijk een beetje haast hebt. En dat daar dan rekening mee wordt gehouden in de keuken. Fijn toch?

Techniek + gastheerschap

De mensen van Amplixs hebben een fascinatie voor techniek en gastheerschap. En dat is een gouden combinatie! Ze luisteren meer dan dat ze spreken. Wat ze dan horen? Hoe ze jou het beste kunnen helpen. En vaak zijn ze al een stapje verder.

Kennis & kunde: simply clever

De mensen van Amplixs lopen niet te koop met hun kennis en kunde. Al is daar wel alle reden toe. Je ziet ze niet op IT-borrels, hoort ze nergens opscheppen. Ze gorgelen geen champagne. Ze rijden niet in Tesla’s of BMW’s. Ze rijden in Skoda’s en Fords. En ze kunnen jou heel goed helpen.

Structuur met jullie sausje

Ze herkennen het vraagstuk en denken aan de meetoplossing. Een concept dat niet alleen goed past bij het vraagstuk, maar ook in de juiste volgorde verbeterpunten aanreikt zonder dat je mailbox overloopt. De structuur bouwen zij voor je op het Amplixs platform. De tekst van de survey krijgt later ‘de saus’ van jullie organisatie.

Stucadoors voor survey’s

Dat maakt de mensen van Amplixs de ultieme ‘stucadoors’ voor jullie survey. Geen consultants maar surveyspecialisten. Dat is wat je zelf (niet) kan met een Survey Monkey. Wil je weten wie die mensen zijn?

onze mensen

We werken met een fijn team van vakmensen die elkaar graag aanvullen en elkaar ook tegenspreken als dat nodig is. Daar zijn we best een beetje trots op.

Met plezier laten wij jou zien wat we voor jullie organisatie kunnen doen.