Voor wie

Ontdek of Amplixs bij je past.

We zijn er voor de mensen die dol zijn op kwaliteit. Ondernemers, zorgverleners, onderwijsmensen en organisaties die afhankelijk durven te zijn van wat klanten over hen zeggen.

We zijn er voor mensen die niet geloven in gemiddelden. Die naar elke mening willen luisteren, niet pas als 30% van de groep iets vindt.

We zijn er voor de mensen die geloven dat je het beste leert van persoonlijk contact. Mensen die weten dat je niet overal tegelijk kunt zijn, dus dat dan slimme vragen een oplossing kunnen zijn.

Voor wie NIET?

Amplixs is niet voor mensen die even een vragenlijstje willen maken omdat ze dan kunnen zeggen dat ze het in ieder geval gevraagd hebben.

We zijn er ook niet voor mensen die het allemaal zelf al wel weten. Of voor mensen die wel een goed gevoel hebben over hoe de zaak ervoor staat. En ook niet voor mensen die wel denken te weten wat er speelt omdat de gemiddelde beantwoorder blij zegt te zijn.

Wij zijn Amplixs. En we hebben een paar vragen voor je.

Specifieke voorbeelden

We stellen vragen in talloze branches. Hoe we dan werken? Hier een paar voorbeelden uit wat specifieke branches. Benieuwd naar een voorbeeld uit jouw branche? Vraag ‘m hier aan.

Onderwijs

Hoe meet je tevredenheid in het (online) onderwijs? Het antwoord op die vraag is complexer dan meten of iemand blij is met een nieuwe aankoop. Want: wie is de klant? En wanneer spreek je over goed onderwijs?

Veel scholen komen om in administratie en in het verplicht bijhouden van proceslijstjes. Daar hebben we iets voor bedacht: we stellen vragen die zinvol zijn. Op zoek naar kwaliteit.

We leveren nooit vuistdikke rapporten, maar altijd overzichtelijke en praktische uitkomsten die leiden tot verbetering.

Zorg & welzijn

We werken het liefst met zorgverleners die echt iets willen weten. Om bijvoorbeeld de kwaliteit van hun zorg en de tevredenheid van patiënten te verbeteren.

We hebben een aantal eigen producten voor de zorg ontwikkeld. Korte vragenlijsten die snel zinvolle informatie opleveren.

Die vragen maken we op basis van wat je als zorgverlener wil weten. Niet wat een verzekeraar of instituut wil weten. Daardoor heb je ook echt iets aan de uitkomst.

Medewerkers

Medewerkers zijn de basis van elke organisatie. Hoe kan je je medewerkers helpen om hun werk te doen?

Ervaren zij een gebrek aan kennis, functioneren hun gereedschappen? Werken de gemaakte afspraken. Is er voldoende balans tussen werk en privé? Hoe kunnen we samen beter worden?

Door aan medewerkers de juiste vragen te stellen, help je de organisatie haar doelen te bereiken. Niet makkelijk, wel belangrijk. Amplixs helpt je dit als een terugkerend project te organiseren en structureren.

Accountants
kantoren

Stapsgewijs doen adviseurs en consultants hun onderzoeken. Denk bijvoorbeeld aan het werk van accountants over de administraties van hun klanten.

Als de antwoorden op hun vragen nieuwe vragen oproepen, gaan ze een laag dieper. Het gaat om risico’s omtrent BTW, contracten en de complexe kanten van leveranciersmanagement.

Voor adviesorganisaties maakt Amplixs toegesneden meetinstrumenten, die vinger aan de pols houden op basis van wetten, normen en certificeringen.

Campings en
vakantieparken

Voor campings (eigenaren en beheerders) verzamelen we de ervaringen van hun gasten. Mocht er iets zijn tegengevallen, dat kan dit serieus worden opgevolgd.

Daarnaast is het mogelijk om de goede ervaringen van kampeerders te delen op specifieke platforms, zodat meer mensen een goed beeld krijgen van de camping.

Belevingsonderzoek en marketing. Zonder dat het ten koste gaat van de focus op kwaliteit in de dagelijkse gang van zaken.

Hotel, restaurant en wellness

Je weet vast nog wel een moment waarin je belachelijk slecht werd geholpen in een winkel of restaurant. En die paar keer dat je uitmuntend geholpen werd vergeet je ook niet snel.

Verder blijft van dienstverlening niet veel meer hangen dan een gevoel van tevredenheid of ontevredenheid. Hoe dat gevoel precies ontstaan is weten we niet meer precies. Toch bepaalt het of we bij die zaak terugkomen of niet.

Dat meten, dat hebben we al vaak gedaan. Vraag een voorbeeld aan en ontdek hoe we werken.

Amplixs proberen

Ontdek of Amplixs bij je past. Vul hieronder je gegevens in om te kijken hoe wij je kunnen helpen.

Step 1 of 3