Voor wie

Ontdek of Amplixs bij je past.

Amplixs is niet voor mensen die even een vragenlijstje willen maken omdat ze dan kunnen zeggen dat ze het in ieder geval gevraagd hebben.

We zijn er ook niet voor mensen die het allemaal zelf al wel weten. Of voor mensen die wel een goed gevoel hebben over hoe de zaak ervoor staat. En ook niet voor mensen die wel denken te weten wat er speelt omdat de gemiddelde beantwoorder blij zegt te zijn.

Voor wie dan wel?

We zijn er wél voor de mensen die dol zijn op kwaliteit. Ondernemers, zorgverleners, onderwijsmensen en organisaties die afhankelijk durven te zijn van wat klanten over hen zeggen.

We zijn er voor mensen die niet geloven in gemiddelden. Die naar elke mening willen luisteren, niet pas als 30% van de groep iets vindt.

We zijn er voor de mensen die geloven dat je het beste leert van persoonlijk contact. Mensen die weten dat je niet overal tegelijk kunt zijn, dus dat dan slimme vragen een oplossing kunnen zijn.

Wij zijn Amplixs. En we hebben een paar vragen voor je.

Specifieke voorbeelden

We stellen vragen in talloze branches. Hoe we dan werken? Hier een paar voorbeelden uit wat specifieke branches. Wil je een voorbeeld uit jouw branche? Vraag ‘m hier aan.

Zorg

We werken het liefst met zorgverleners die echt iets willen weten. Om bijvoorbeeld de kwaliteit van hun zorg en de tevredenheid van patiënten te verbeteren.

We hebben een aantal eigen producten voor de zorg ontwikkeld. Korte vragenlijsten die snel zinvolle informatie opleveren.

Die vragen maken we op basis van wat je als zorgverlener wil weten. Niet wat een verzekeraar of instituut wil weten. Daardoor heb je ook echt iets aan de uitkomst.

Onderwijs

Hoe meet je tevredenheid in het onderwijs? Het antwoord op die vraag is complexer dan meten of iemand blij is met een nieuwe aankoop. Want: wie is de klant? En wanneer spreek je over goed onderwijs?

Probeer dan ook maar eens een vragenlijst het onderwijs binnen te loodsen: veel scholen komen al om in administratie en het verplicht bijhouden van proceslijstjes.

Daar hebben we iets voor bedacht: we stellen vragen die zinvol zijn. We leveren nooit vuistdikke rapporten, maar altijd overzichtelijke en praktische uitkomsten die leiden tot verbetering.

Leisure

Je weet vast nog wel een moment waarin je belachelijk slecht werd geholpen in een winkel of restaurant. En die paar keer dat je uitmuntend geholpen werd vergeet je ook niet snel.

Maar voor de rest van onze ervaringen met dienstverlening blijft er achteraf niet veel meer dan een gevoel van tevredenheid of ontevredenheid hangen. Hoe dat gevoel precies ontstaan is weten we niet eens meer precies. Maar het bepaalt wel of we bij die organisatie terugkomen of niet.

Dat meten, dat hebben we al vaak gedaan. Vraag een voorbeeld aan en ontdek hoe we werken.

Amplixs proberen

Ontdek of Amplixs bij je past. Vul hieronder je gegevens in om te kijken hoe wij je kunnen helpen.