Beleving en tevredenheid
van jullie klanten

Geen enkele klant wil graag onzinvragen beantwoorden

Een tevreden klant is een goede klant. Klanten behandel je als gasten.

Als leverancier ben je, als het goed is, ook een beetje een gastheer (m/v). Een goede gastheer stelt geen zinloze vragen, die neemt zijn klant serieus. Met de NPS vraag of met een ander middel. Het doel is om de relatie met de klant gezond te houden, zodat die langer meegaat.

Slimme methode

We hebben onze eigen kijk op tevredenheidsonderzoek. Die visie hebben we uitgewerkt in onze eigen methodiek. Een slimme methode voor het meten van klanttevredenheid. Hiermee helpen we uiteenlopende bedrijven in B2B en B2C.

GOEDE RESPONS

De invuller bepaalt zelf hoeveel vragen hij/zij beantwoordt. Hij klikt zijn eigen vragenlijst bij elkaar. Dus geen irrelevante onzinvragen meer.

Verwachtingen

Tevredenheid is ervaring gedeeld door verwachting: we vragen niet alleen naar de ervaringen, maar ook naar de verwachtingen. Zo kun je beide aspecten in de gaten houden.

OORZAAK >> GEVOLG

Direct naar de oorzaak: als een klant niet tevreden is, vragen we direct door naar de oorzaak. Daarna kan de invuller zijn tekst zelf classificeren. Daardoor heb je direct zicht op de knelpunten én weet je welke actie je moet ondernemen.

goed beginnen

Hoe begin je? Door per klant of doelgroep te achterhalen wat de gevoelige punten zijn. Amplixs helpt je om die boven water te krijgen. Verras de gast, de klant of de medewerker dan op dit belangrijke punt. Niet 1x maar structureel. En geef aan dat je weet dat het belangrijk is en wat je er voor doet.

verwachtingen

Tevredenheid is ervaring gedeeld door verwachting, daarom vragen we ook naar verwachtingen.

Kwaliteit van product en dienstverlening

De kwaliteit van product en dienstverlening is van cruciaal belang voor het imago van je organisatie. Alleen: dienstverlening is vluchtig en herinneringen vervagen snel. Daarom is het zo moeilijk om de kwaliteit van product en dienstverlening te meten. En al helemaal om de dienstverlening op basis van die meting te verbeteren.

actie geen data-analyse

Jij wilt geen data analyseren, maar weten wat je moet doen om tevreden klanten te krijgen. Onze methodiek combineert die twee zaken slim. Geen dikke rapporten voor in de la. Wel actiegerichte rapporten met voor iedere medewerker belangrijke aandachtspunten.

Meten á la carte

Dat doen we met een combinatie van verschillende producten. Hierop maken we voor onze opdrachtgevers sluitende aanpassingen, zodat de oplossing jullie organisatie past als een jas. Neem contact met ons op, we horen graag hoe we het beste kunnen helpen.

WAT is belangrijk?

  • Klanten willen geen onzinvragen. Dus de klant bepaalt zelf het aantal vragen
  • Direct naar de oorzaak, als een klant aangeeft niet tevreden te zijn
  • Je hebt realtime inzicht: je kunt direct reageren als een klant niet tevreden is en zo schade voorkomen
  • We vragen naar de knelpunten, zodat je weet welke actie je moet ondernemen