Beleving en tevredenheid
van jullie gasten

Geen enkele gast wil graag onzinvragen beantwoorden

Een tevreden gast is een terugkerende gast.

Om dat te bereiken wil je iemand niet zomaar een paar zinloze vragen stellen. Gasten wil je serieus nemen.

Slimme methode

We hebben onze eigen kijk op tevredenheidsonderzoek. Vaak hoor je ‘Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden’. Daar zijn wij het niet mee eens. Mensen zijn verschillend, en dat is best moeilijk. Een goede manier om daar mee om te gaan is vragen stellen. Goede gastheren doen dat.

Die visie hebben we uitgewerkt in onze eigen methodiek. Een slimme methode voor het meten van gasttevredenheid. Hiermee helpen we hotels, restaurants, resorts, vakantieparken, campings, b&b’s, sauna en wellness.

Net Promoter Score

Net Promoter Score (NPS) is het saldo tussen gasten die aanraden en afraden. Als de kwaliteit in de beleving van de gasten niet goed is, gaat de NPS direct omlaag. Logisch, de gasten zijn niet enthousiast.

Gasten goed helpen

GTO is een manier om te achterhalen hoe je gasten zó enthousiast kunt maken. Een handig middel is Net Promoter Score (NPS).

gastvrijheid

Hoe kunnen jullie gasten zo goed mogelijk van dienst zijn? Dat is de kern. Zodat ze zeker terugkomen en ook hun familie en vrienden over jullie vertellen. Het sterkste fundament voor stabiele groei.

Retentie

Opvolging geven aan de ontevreden gast, door een luisterend oor te bieden en zaken direct te verbeteren. Zo bouw je een 10+ organisatie.

complimenten gebruiken

En door de ‘aanraders’ in te zetten voor marketing. Met de complimenten van aanraders kan je veel doen. Help de aanraders om jullie de ‘talk of the town’ te maken. Zorg voor zichtbaarheid op platforms en jullie eigen website.

kansen benutten

Wij creëren kansen voor opvolging en marketing. Die kansen verzilveren, daarmee maak je als gastheer (m/v) het verschil.

alle talen

Komt een deel van jullie gasten uit het buitenland? Juist ook van hun ervaringen wil je leren. En dát kan. We zijn gewend om alle ‘toetsenbord’-talen toe te passen.

handige tools

Amplixs biedt je die kansen met slimme, vlotte instrumenten. We hebben er over nagedacht, je kan dus binnenkort zelf aan de slag.

verwachtingen

Tevredenheid is ervaring gedeeld door verwachting. Een tevreden gast is een terugkerende gast. Daarom vragen we ook naar verwachtingen.

Kwaliteit van dienstverlening

De kwaliteit van dienstverlening en gastvrijheid is van cruciaal belang voor het imago van je organisatie. Alleen: dienstverlening is vluchtig en herinneringen vervagen snel. Daarom is het zo moeilijk om de kwaliteit van dienstverlening te meten. En al helemaal om de dienstverlening op basis van die meting te verbeteren.

actie geen data-analyse

Jij wil geen data analyseren, maar weten wat je moet doen om tevreden gasten te krijgen. Onze methodiek combineert die twee zaken slim. Geen dikke rapporten voor in de la. Wel actiegerichte rapporten met voor iedere medewerker belangrijke aandachtspunten.

Meten À la carte

Dat doen we met een combinatie van verschillende producten. Hierop maken we voor onze opdrachtgevers sluitende aanpassingen, zodat de oplossing jullie organisatie past als een jas. Neem contact met ons op, we horen graag hoe we het beste kunnen helpen.

WAT is belangrijk?

  • Een tevreden gast is een terugkerende gast
  • Gasten willen geen onzinvragen. Dus de gast bepaalt zelf het aantal vragen
  • Direct naar de oorzaak, als een gast aangeeft niet tevreden te zijn
  • Je hebt realtime inzicht: je kunt direct reageren als een gast niet tevreden is en zo schade voorkomen
  • We vragen naar de knelpunten, zodat je weet welke actie je moet ondernemen