Amplixs helpt je verbeteren

Amplixs leert graag van gastheren. We denken dat Nederland veel kan leren van goed gastheerschap. Daarom richten we ons op het verbeteren van de aandacht voor gasten, klanten en medewerkers en talloze andere doelgroepen. 

Amplixs is dienstverlener op het gebied van meten, weten en verbeteren. We helpen je graag, zodat jullie organisatie zich ontwikkelt, de retentie omhoog gaat en de mond-tot-mond reclame verbetert. Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen, ontwikkelen we onze eigen surveysoftware. Wij maken geen software om het te verkopen, maar om onze dienstverlening te verbeteren.

We bouwen elke dag aan onze cloudapplicaties. Zodat we maximale functionaliteit en flexibiliteit kunnen bieden. Toch is Amplixs geen softwarebedrijf 😉  We verlenen diensten in ‘domeinen’, zoals: gastronomie, Customer en Employee Experience, kwaliteit, tevredenheid, P&O, zorg en onderwijs. Domeinen die we begrijpen.

Wat we ook begrijpen is hoe onze denkwijze en techniek de meeste waarde levert. En als we iets niet begrijpen, dan durven we het te vragen. Amplixs verzamelt en organiseert informatie als de beste. Voor wie we dat doen?

Wij voelen niet, wij meten.

Onze aanpak werkt. We hebben er niet alleen een goed gevoel over.

We weten het. En we kunnen het laten zien.

Hoe we dat zo zeker weten?

  • We stellen eerst vragen. Uitstekende vragen.
  • We luisteren. We brengen helder in beeld wat er speelt.
  • We weten wat we moeten doen. We komen in actie.

We komen nooit aanzetten met een pakketje gemiddelden. Een gemiddelde bestaat uit losse ervaringen, waarbij de verschillen zijn ‘weggemiddeld’. Dat is zonde.

Want juist die verschillen zijn nodig om in te kunnen grijpen. Alleen dan kan je het echt goed doen.

Meer weten over de dingen die wij meten?

Wat levert dat op?

Actie.

We maken nooit pagina’s lange verslagen die na de vergadering in een lade terecht komen om stof te vergaren.

Een rapport zorgt niet voor tevreden klanten. Actie zorgt voor tevreden klanten.

We zorgen voor resultaten waardoor je uit je stoel komt. Resultaten die direct effect hebben op de werkwijze in je organisatie.

Hoe helpt Amplixs jou verbeteren?