Jullie hele organisatie
komt de klant tegemoet

Met een klantgerichte HR professional

MTO

Klantgericht

Vanaf € 1.750 per meting voor klantgerichte HR professionals

Jij hebt hart voor mensen. En voor organisaties. Je verbindt de twee aan elkaar. Soms lijkt het alsof de belangen van de organisatie en de behoeften van mensen elkaar in de weg zitten. Je bent een ondernemende Accountant. Tenminste dat hoop je, of dat wil je graag. De wereld verandert. En technologie bedreigt een deel van het werk.

Klanten willen gebruiksgemak, eenvoud en snelheid. Medewerkers willen zich ontwikkelen. Klanten hebben verwachtingen. Medewerkers willen de ruimte om zich te ontwikkelen en daarbij niet gestoord worden door (de verwachtingen van) klanten. Blijkt keer op keer uit elk Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Bij Amplixs zien wij hierin een schijntegenstelling.

wat en waarom

Veel medewerkers weten heel goed wie ze zijn en wat ze willen. Dat is meer waardering. Maar lang niet altijd in de vorm van: minder werken, méér salaris. Veel medewerkers ervaren frustraties over en werkdruk in het ‘hoe’ en ‘waarom’ van hun werk. Niet over het ‘wat’. Dit kan ook ten kosten gaan van vitaliteit en gezondheid. Een goede leidinggevende helpt ze door het ‘waarom’ uit te werken.

klantgericht ontwikkelen

De waarde van P&O zit in het hoe. Hoe kunnen we de medewerkers helpen om het werk goed gedaan te krijgen? Bijvoorbeeld: smakelijk eten bereiden voor hongerige gasten. Goede P&O mensen weten dat je dáár het verschil maakt. Want daar liggen voor Personeel & Organisatie de grootste kansen op het ontwikkelen van een optimale klantbeleving: frustraties (en de kiem ervan preventief) wegnemen.

feedback geven

Daarom wil Amplixs medewerkertevredenheid niet afschaffen maar wel een nieuwe jas geven. Door de structuur voor feedback in te richten met een moderne insteek, voorbij ’employee engagement’. Welke belemmeringen kunnen wij voor jou wegnemen om jouw klanten goed te helpen? Geen ontevredenheid ophalen door naar tevredenheid te vragen. Feedback vragen en feedback geven.

flexibele vragenlijsten

Wel betrokkenheid zaaien door te vragen naar belemmeringen, die weggenomen kunnen worden. Uiteraard met de ondersteuning van de huidige techniek. Dus zonder papieren enquêtes en rapporten die niemand leest. Met flexibele vragenlijsten, want dit garandeert een hoge respons. En desgewenst anoniem.

– – –

In deze tijden van Corona lanceert Amplixs een speciaal:

KLANTGERICHT MTO voor klantgerichte Human Resource professionals

Belangrijkste punten

  • Medewerkertevredenheid met een KTO saus
  • Maakt van tevredenheid geen ontevredenheid
  • Neemt belemmeringen weg voor de medewerker én de klant
  • Feedback gericht op verbeteringen
  • Vanaf 1750 euro per meting
  • AVG proof