PAUL DE WEGER

Mijn naam is Paul de Weger. Ik woon in Houten met vrouw en kinderen.

Met een sterke focus op communicatie en gedrag, help ik sinds 1992 organisaties verbeteren. Ik ben Amplixs gestart omdat ik vond (en vind) dat de kwaliteit van dienstverlening in Nederland verbetering kan gebruiken door het aan de eindgebruiker te vragen.

Als ondernemer heb ik ook training en mystery shopping in mijn ‘gereedschapskoffer’. Met veel plezier en inmiddels ruime ervaring, geef ik richting aan mensen en organisaties. Neem gerust contact met mij op.

Wellicht kan ik ook jullie vooruit helpen?

Steven van Dieten

Mijn naam is Steven van Dieten. Ik woon met vrouw en kinderen in Utrecht.

In 2011 kwam ik toevallig in contact met Amplixs, omdat ik, als consultant, klaar was met het schrijven van lange rapporten. Eerst werkte ik 2 jaar als freelancer voor Amplixs. In 2014 werd ik compagnon van Paul.

Met ongebruikelijke invalshoeken benader ik ingewikkelde vraagstukken. Zo wordt het probleem achter ‘het probleem’ zichtbaar. De eerste stap richting de oplossing is dan nooit ver weg.

Neem gerust contact met mij op.

Peter Scheer

Mijn naam is Peter Scheer, ik ben van het bouwjaar 1981. Ik woon naar volle tevredenheid in het Groene Hart met mijn vrouw en onze twee kinderen.

Sinds de oprichting van Amplixs ben ik betrokken bij de ontwikkeling van het platform. Ik werk, ook na al die jaren, met veel plezier bij Amplixs.

Het is een fijne organisatie om te werken omdat we zeer collegiaal met elkaar omgaan. We delen slimme, innovatieve ideeën voor onze klanten met elkaar. We eten en sporten samen en houden ook van een borrel. 

Ik ken bijna al onze opdrachtgevers. Ze kunnen altijd bij mij terecht met vragen, waarop ik meestal ook het antwoord weet. Ik ben kritisch op wat we opleveren aan onze klanten en op de ontwikkeling van ons platform – zonder alle risico’s te mijden.

Want mijn motto is: wie geen fouten maakt, maakt meestal niets.

Valentijn Brandt

Mijn naam is Valentijn Brandt. Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, onze twee kinderen en sinds kort een kitten.

Bij Amplixs organiseer ik de service. Ook ‘vertaal’ ik onze dienstverlening naar klanten.

Tim Smienk

Mijn naam is Tim Smienk. Ik woon met vrouw, dochter en een jonge kat in Kattenbroek (Amersfoort).

Ik weet alles van ons platform. En de (geplande) ontwikkelingen daar op.