0

Drie mooie IT-stages!

 

Wil jij je vastbijten in een IT-vraagstuk?

Wil je je eerste ervaring opdoen bij een organisatie die zich bezighoudt met onderzoeken, online vragenlijsten, data analyse en rapportages/dashboards? Vind je het mooi om te werken voor klanten zoals Pathé, Landal GreenParks, BDO, Hogeschool van Utrecht en Amsterdam en nog veel meer? Dit is de wereld waarin je terechtkomt als je je stage bij ons komt doen! Je loopt mee in een klein bedrijf, waarin een familiesfeer hangt en waar ruimte is om direct nieuwe ideeën en oplossingen op te pakken. Nu denk je vast: “Wat ga ik doen en leren?” Lees dan verder!

 

(meer…)

0

Bijbaan – Studenten gezocht!

 

Wil jij vanuit huis werken?

 

Vind jij het leuk om bezig te zijn met onderzoeken, analyseren van data, online vragenlijsten en rapportages/dashboards? We zoeken studenten voor onze serviceclub, die 4 tot 20 uur per week vanuit huis willen werken. Dus wil jij graag als bijbaan je analysevaardigheden verder oefenen en inzetten? Dan zoeken wij jou. In de ochtend-, middag-, avond-, nacht- of weekenduren werken? Dat bepaal je zelf. Nu denk je vast: “Wat houdt dit dan echt in?” Lees dan even verder om te zien wat je gaat doen.

(meer…)

0

Vacature – IT Support Engineer

 

Kom jij in ons team?

 

Wij zijn op zoek naar een startende IT Support Engineer. Jij bent samen met je collega’s van support het 2e lijns aanspreekpunt voor onze klanten. Als IT Support Engineer zorg je ervoor dat al onze klanten meer dan tevreden zijn over de technische kant van onze dienstverlening. Binnen ons supportteam is geen dag, bug, applicatie en issue hetzelfde. Je wordt dagelijks geprikkeld om je technische kennis verder te ontwikkelen. Deze vacature is dan ook een ideale mogelijkheid om door te groeien naar de functie van software developer.

(meer…)

0

Happy Halloween!